Duele la primera vez?(el primer dia d’universitat)

Avui és el primer dia de Blog. Primer missatge i per tan l’únic que puc fer és explicar una mica que tal està anant la meva vida:
– El més important ara és el recent divorci dels meus pares i que he entrat a estudiar Art Electrònic i Disseny Digital a ESDi.((Que val una PASTAAA!!)).
Sembla mentida, pero casi fa un any d’aixó i encara estic “aterrant” al ritme universitari i a la meva nova familia monoparental (on qui mana és ma mare).
No sóc filla ùnica, encara que amb mon germà no ens portem gaire bé… Però l’edat (la seva) del pavo consisteix en aixó, no? Els germans tenen una relació d’amor-odi…es clar!
I a la universitat em sento bastant bé, potser perque a batxillerat les vaig passar putes durant dos anys. Potser la gent no és el més sincera possible, i hi han envejes, rumors,…semblen unes marujes. Pero hi ha bona gent, com a tot arreu suposo.
El meu millor amic de la universitat es diu Luis i es LA CANYA! molt bon nano 🙂

Per començar no està malament no?

Gina

View posts by Gina
Gina Tost fue precursora del vídeo online en el Internet, antes de la invención de YouTube. Periodista con amplia experiencia especializada en tecnología, videojuegos, economía mobile y startups. Ha trabajado para cadenas de televisión, emisoras de radio, periódicos y webs de todo el mundo, incluyendo España, Latinoamérica, Estados Unidos o Japón entre otros. Autora de “Vida Extra” – Ed. Columna (Català) y Ed. Grijalbo (Español), un libro sobre historia y diseño de videojuegos. Actualmente Gina es considerada TOP 100 European Founders por The Hundert Magazine por haver fundado la empresa Geenapp.

6 Comments

 1. Anonymous
  6 junio 2006

  huhuhuhhuuhuh un anonimo publica el primer comentario de tu primer post, como moooooola!!!

 2. Anonymous
  6 junio 2006

  pista : McA

 3. Hector
  25 abril 2007

  yo empecé mi blog el 3 de junio del 2004, tenemos edades diferentes pero como bloggers somos mellizos, encantado de conocerte! (vía Twitter)

 4. Javiera
  20 agosto 2007

  Tu blog es el mejor del mundooo me encantan tus dibujos ; es mi página faboriiiiiitaaa ! :). besos
  Javiera ,Chile,13 años

 5. Javiera
  20 agosto 2007

  jeje queria pedirte permiso porque pongo tus dibujitos en la foto del messenger esque son tan presiosos , ojala no te molestee ,besitos , soy fan de tus dibujooooos 🙂
  Javiera 🙂

 6. javier
  20 agosto 2008

  georgina hola¡ tens molta essència, electric vailets..la platja alla al besòs…els videos i sense conèixe’t inspiren moltíssim, així que sort¡¡¡ per cert quan estalvii 23andme te bona pinta i ho sabem ¡ per cert lo d’apendre idiomes ràpid com t’ho fas? jajaj. la veritat és que no sé perqué et contesto al teu primer dia del blog

  adeuuuu 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll to top