Duele la primera vez?(el primer dia d’universitat)

Avui és el primer dia de Blog. Primer missatge i per tan l’únic que puc fer és explicar una mica que tal està anant la meva vida:
– El més important ara és el recent divorci dels meus pares i que he entrat a estudiar Art Electrònic i Disseny Digital a ESDi.((Que val una PASTAAA!!)).
Sembla mentida, pero casi fa un any d’aixó i encara estic “aterrant” al ritme universitari i a la meva nova familia monoparental (on qui mana és ma mare).
No sóc filla ùnica, encara que amb mon germà no ens portem gaire bé… Però l’edat (la seva) del pavo consisteix en aixó, no? Els germans tenen una relació d’amor-odi…es clar!
I a la universitat em sento bastant bé, potser perque a batxillerat les vaig passar putes durant dos anys. Potser la gent no és el més sincera possible, i hi han envejes, rumors,…semblen unes marujes. Pero hi ha bona gent, com a tot arreu suposo.
El meu millor amic de la universitat es diu Luis i es LA CANYA! molt bon nano 🙂

Per començar no està malament no?

Share:

Discussions — 6 Responses

 • Anonymous 6 junio 2006 on 18:42

  huhuhuhhuuhuh un anonimo publica el primer comentario de tu primer post, como moooooola!!!

 • Anonymous 6 junio 2006 on 18:42

  pista : McA

 • Hector 25 abril 2007 on 16:11

  yo empecé mi blog el 3 de junio del 2004, tenemos edades diferentes pero como bloggers somos mellizos, encantado de conocerte! (vía Twitter)

 • Javiera 20 agosto 2007 on 02:49

  Tu blog es el mejor del mundooo me encantan tus dibujos ; es mi página faboriiiiiitaaa ! :). besos
  Javiera ,Chile,13 años

 • Javiera 20 agosto 2007 on 02:54

  jeje queria pedirte permiso porque pongo tus dibujitos en la foto del messenger esque son tan presiosos , ojala no te molestee ,besitos , soy fan de tus dibujooooos 🙂
  Javiera 🙂

 • javier 20 agosto 2008 on 21:32

  georgina hola¡ tens molta essència, electric vailets..la platja alla al besòs…els videos i sense conèixe’t inspiren moltíssim, així que sort¡¡¡ per cert quan estalvii 23andme te bona pinta i ho sabem ¡ per cert lo d’apendre idiomes ràpid com t’ho fas? jajaj. la veritat és que no sé perqué et contesto al teu primer dia del blog

  adeuuuu 🙂