Duele la primera vez?(el primer dia d’universitat)

Avui és el primer dia de Blog. Primer missatge i per tan l’únic que puc fer és explicar una mica que tal està anant la meva vida:
– El més important ara és el recent divorci dels meus pares i que he entrat a estudiar Art Electrònic i Disseny Digital a ESDi.((Que val una PASTAAA!!)).
Sembla mentida, pero casi fa un any d’aixó i encara estic «aterrant» al ritme universitari i a la meva nova familia monoparental (on qui mana és ma mare).
No sóc filla ùnica, encara que amb mon germà no ens portem gaire bé… Però l’edat (la seva) del pavo consisteix en aixó, no? Els germans tenen una relació d’amor-odi…es clar!
I a la universitat em sento bastant bé, potser perque a batxillerat les vaig passar putes durant dos anys. Potser la gent no és el més sincera possible, i hi han envejes, rumors,…semblen unes marujes. Pero hi ha bona gent, com a tot arreu suposo.
El meu millor amic de la universitat es diu Luis i es LA CANYA! molt bon nano 🙂

Per començar no està malament no?

6 comentarios en «<em>Duele la primera vez?</em>(el primer dia d’universitat)»

  1. yo empecé mi blog el 3 de junio del 2004, tenemos edades diferentes pero como bloggers somos mellizos, encantado de conocerte! (vía Twitter)

  2. jeje queria pedirte permiso porque pongo tus dibujitos en la foto del messenger esque son tan presiosos , ojala no te molestee ,besitos , soy fan de tus dibujooooos 🙂
    Javiera 🙂

  3. georgina hola¡ tens molta essència, electric vailets..la platja alla al besòs…els videos i sense conèixe’t inspiren moltíssim, així que sort¡¡¡ per cert quan estalvii 23andme te bona pinta i ho sabem ¡ per cert lo d’apendre idiomes ràpid com t’ho fas? jajaj. la veritat és que no sé perqué et contesto al teu primer dia del blog

    adeuuuu 🙂

Deja un comentario