El món d’avui

Gran dia per a recordar:
Com pot ser que una pedra que deu fer 1cm x 1cm (pulida i neta, tot s’ha de dir) pugui valdre 6€? Potser sóc jo que sóc una mica «tacaña», però des d’aquí faig una crida als venedors de pedres que abusen de la gent adicta a treballar amb les mans i ens agrada fer-nos les joies:
PERQUE VENEU PEDRES DE MERDA A PREUS DESHORBITATS??!!!
Jo em pregunto això ja que cuan al mirar la pedreta de merda he vist el preu, casi se’m cau de les mans, i per culpa d’axiò m’he quedat sense respirar i casi sense dinar ja que aquests 6€ serveixen per dinar demà.

Parlant del tema dels diners, puc afirmar legalment que estic escurada, i per tan faig una crida:
SE QUE ES TRISTE PEDIIIIR, PERO MAS TRISTE ES ROBAAAAR. NO SOY IMIGRANTE DE «LA RUMANIA» NI TENGO «MADRE EN VALL HEBRON» NI NECESITO «PANIIAALES PARA NINIIO», PERO SOY ADOLESCENTE Y ESTUDIANTE, DOS MALAS COMBINACIONES. ASI QUE SI ALGUIEN NECESITA ALGUNA PROFESORA (CON EXPERIENCIA) O CANGURO (TAMBIEN CON EXPERIENCIA) ESTOY AQUI. CUALQUIER TRABAJO QUE NO SEA SEXUAL. GRACIAS, DE ESTOS EL MUNDO ESTA LLENO DE ESTE TIPO DE TRABAJOS.

Mai va malament fer una crida d’això, no? i aprofitant doncs també puc dir que un amic meu ven una Predator.
O un altre amic que busca rollo, o que jo li escrigui un relat erotic amb el cual masturbar-se mentres la seva novia (que canvia com de roba interior) esta de botellón amb les seves amigues (J, segueix utilitzant la imaginació)
També podria dir d’un dibuixant, molt bo per cert, molt professional i freak que busca portades per ilustrar.
Inclús podria afegir de gent que busca pau al món, un canvi de gobern, vacanses i tranquilitat, una tapa de truita de patates, un joc d’ordinador, una puta per menys de 30€,etc.
La conclusió, és que tothom busca i poca gent troba. Potser que ens oblidem del desig de buscar i ens centrem més en tot el que hem trobat al llarg d’aquests dies/mesos/anys… i no dic que ens haguém de conformar amb el que tinguem (que és una cosa que no m’agrada en un home), sinò que valorem el que tenim i pensar que
SEMPRE POT ANAR PITJOR i perdre el poc que tenim.

3 comentarios en «El món d’avui»

  1. La inteligencia ens torna durs i cinics, el coneixement arrogants pero el teps t’ensenya a viure per fora de totes akestes fronteres i disfrutar de les coses pel ke son, coses tan senzilles com un raig de sol un boci de vent o un troç de terra. Tothom busca coses es veritat, igual ke molt poca gent troba tb ho es, pero no pas per que no existeixi sino per que la nostra societat ens ensenya a no ser feliços, a posar-nos fites imposssibles y a no valorar les petites coses del dia a dia. On valors com l’amistad l’amor l’odi, la rabia, son usats gratuïtament a diari y d’una forma falsa. Com cuan s’apren a escalar es comença per una paret facil i s’acaba penjat de cap per avall aguantant tot el teu pes en dos dits la vida requereix cert aprenentatge i de la mateixa forma s’ha de posar fites assequibles y anar pujant el llistó. Es l’unica forma de fer-se la vida facil un mateix.

  2. Li etsic foten un repas al teu blog i em sembla un blog que val la pena seguir en cara que avere si tornes a deleiarnos amb un post en ctalà de tant en quan 😉

    aprofito per deixarte un misatge a joc amb el post, si vens a lleida yo necessito professora d’angles 😉 XD

  3. nunca se llegen a enamorar de verdad se los digo por experiencia es muy doloroso y mas si no te corresponden como tu quieres que te correspondan por que cuando te desexionan te duele mucho bueno eso fue lo que ami me paso cuando estaba estudiando la secundaria , enpese a handar con ese chavo desde primero y terminamos hasta tercero pero fue muy doloroso por que el me dejo por otra y cuando andava con migo me desia que me queria mucho y asi aun handava con otra ademas siempre me engaño con otras y el medesia segun que me queria y ya ven lo que me paso saven mejor busquen un novio pero no se confien conoscanlo hantes de desirles te quiero mucho esto es un consejo de amiga para que no sufran adios.

Deja un comentario